Makkelijk crypto kopen met iDeal

Veilig en betrouwbaar Ethereum kopen met iDeal kan het beste bij de crypto-exchange Bitvavo. De exchange komt uit Nederland en beschikt dan ook over een registratie bij de Kamer van Koophandel. Het hoofdkantoor van Bitvavo is gevestigd aan de Herengracht in Amsterdam. Het bedrijf wist in slechts enkele jaren een geweldige reputatie op te bouwen en klanten vanuit heel Europa te verwelkomen. Dat komt mede door het overzichtelijke platform van Bitvavo. Hieronder vertellen wij precies hoe jij eenvoudig Ethereum koopt met iDeal:

Geld storten met iDeal bij Bitvavo

Allereerst kan je gemakkelijk en snel een gratis account aanmaken bij Bitvavo. Daarna kan er een geldbedrag op het account worden gestort met meerdere betaalsystemen. Het Nederlandse betaalsysteem iDeal is eveneens beschikbaar bij Bitvavo. De betalingen verlopen dan via de bank en worden direct verwerkt. Er dient minimaal één euro en maximaal 10.000 euro overgemaakt te worden. Vanzelfsprekend is een hoger limiet bespreek, contacteer daarvoor de klantenservice van Bitvavo. De gestorte geldbedragen komen direct op het account te staan en kunnen dan ook meteen omgewisseld worden voor Ethereum.

Koop Ethereum bij Bitvavo

De laatste stap is de leukste. Je kan met het gestorte iDeal bedrag direct Ethereum gaan kopen op het platform van Bitvavo. Ga naar het dashboard en zoek naar de Ethereum. Klik vervolgens op ‘kopen’ en een nieuw scherm zal openen. Jij krijgt vervolgens de kans om zelf het bedrag te bepalen. Het aantal Ethereum verschijnt eveneens op het scherm. Bevestig de aankoop door wederom op ‘kopen’ te klikken. De Ethereum worden toegevoegd aan jouw account. Het is op ieder moment mogelijk om de Ethereum weer te verkopen en om te wisselen voor euro’s.


Als u zich via ons aanmeldt, hoeft u in de eerste week over de eerste €1000 geen handelskosten te betalen!