Bitvavo voegt vijf nieuwe cryptocurrencies toe

Bitvavo heeft na een lange tijd bekend gemaakt dat ze de komende weken weer coins gaan toevoegen aan het platform. Vanaf maandag 28 maart is Bitvavo begonnen met het toevoegen van vijf coins, elke dag één. Zoals altijd je de coins makkelijk kopen met iDeal bij Bitvavo. De volgende coins worden toegevoegd:

  • Maandag 28 maart: Terra (LUNA). Terra presenteert zichzelf als een nieuw blockchain-betalingsnetwerk, verworven met verschillende stablecoins en aangedreven door zijn native LUNA-token. Als je meer te weten wilt komen over LUNA kan je dat hier lezen
  • Dinsdag 29 maart: Kosmos (ATOM). Het doel van Cosmos is eenvoudig: elke blockchain in staat stellen te communiceren, gegevens te delen en transacties uit te voeren met andere blockchains. Als je meer te weten wilt komen over ATOM kan je dat hier lezen
  • Woensdag 30 maart: Cronos (CRO). Crypto.com Coin (CRO) is de native cryptocurrency van de Crypto.com Chain – een gedecentraliseerde open-source blockchain ontwikkeld door Crypto.com. Meer informatie kan je hier vinden.
  • Donderdag 31 maart: Near Protocol (NEAR). NEAR Protocol is een gedecentraliseerd applicatie (dApp) platform en Ethereum-concurrent die zich richt op ontwikkelaar- en gebruiksvriendelijkheid. Meer informatie kan je hier vinden.
  • Vrijdag 1 april: Hedera (HBAR). De Hedera Hashgraph maakt cryptocurrencies, slimme contracten en gedistribueerde apps (DApps) mogelijk.  Ook voor deze coin kunt u hier meer informatie vinden.

Nieuwe crypto’s kopen met iDeal


Alle bovenstaande crypto’s zijn makkelijk te kopen met iDeal bij Bitvavo. Als u zich via ons aanmeldt, hoeft u in de eerste week over de eerst €1000 geen handelskosten te betalen!


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *