Cronos (CRO) nu verkrijgbaar op Bitvavo

Crypto.com heeft afscheid genomen van de crypto.com munt en heeft de munt een nieuwe naam gegeven: Cronos. Crypto.com kondigde de rebranding niet lang geleden aan in een blog. In de blogpost staat dat de nieuwe naam bedoeld is om de “decentralisatie van de munt en de enorme groei van het Cronos-ecosysteem” weer te geven. De CRO Token heeft de afgelopen maanden veel aandacht getrokken door de stijging in de prijs. Het is een project dat door zijn zeer ambitieuze marketinginitiatieven en projecten internationaal steeds meer erkenning krijgt. Partners zijn onder meer de Franse topvoetbalclub Paris Saint Germain, Aston Martin, UFC, Twitch Rivals, Formula 1, Philadelphia 76ers en nog veel meer. Met de naamgevingsrechten van de L.A. Lakers Arena zet Crypto.com een ​​nieuwe stap in de richting van de massale acceptatie van cryptocurrencies. Wat tot nu toe echter ontbrak, was de mogelijkheid om CRO in DeFi te gebruiken. Daarom is eind vorig jaar Cronos Chain geïntroduceerd.

Het Crypto.com-ecosysteem

Het belangrijkste element van het ecosysteem is het handelsplatform Crypto.com. Hier hebben gebruikers de mogelijkheid om honderden cryptocurrencies te verhandelen. Maar het traden is slechts één element van het hele ecosysteem. Met een blockchain, crypto-creditcards, verdienprogramma’s, een DeFi-portemonnee en een NFT-marktplaats, zullen cryptofans alles vinden wat ze wensen.

  • Exchange: Crypto.com werd geboren als een Exchange. Je kunt alles vanaf je mobiele telefoon doen of je kunt het via desktop als CEX gebruiken
  • Betalingen: De app biedt ook betalingen en aankopen.
  • NFT: Crypto.com heeft zijn eigen samengestelde NFT-marktplaats gelanceerd
  • Staking: Crypto.com biedt staking aan met hoge beloningen
  • DeFi: Sinds november 2021 worden er steeds meer Defi-applicaties ontwikkeld op Cronos

De crypto.com-munt (CRO)

Crypto.com Coin (CRO) is de native cryptocurrency van de Crypto.com Chain – een gedecentraliseerde open-source blockchain ontwikkeld door Crypto.com. De Coin heeft tot doel de wereldwijde acceptatie van cryptocurrencies te versnellen om de persoonlijke controle over geld te vergroten, maar tegelijkertijd de identiteit van gebruikers te beschermen. In het ecosysteem van Crypto.com wordt CRO gebruikt om:

  • Betalingen: Crypto.com Pay- en VISA-kaarten
  • Handelen: gecentraliseerde beurs
  • Financiële diensten: Crypto.com Earn en Cronos’s Defi-applicaties

Is CRO interessant om op te nemen in je portefeuille?

De adoptie van de Cronos-keten is sinds de lancering snel opgeschaald. Het bevat nu meer dan 350.000 unieke adressen in de keten, met een handelsvolume van $15 miljoen en een TVL van $2,5 miljard. De Cronos Coin staat momenteel op nummer 18 op basis van marktkapitalisatie.

De crypto exchange maakt zeer sterk gebruik van zijn marketingbudget en was in staat om veel nieuwe gebruikers aan te trekken door middel van vele opmerkelijke partnerschappen. Dit komt echter niet alleen door de marketing, maar ook omdat de beurs een goed afgerond totaalpakket biedt. CRO zou eindelijk cryptocurrencies in het dagelijks leven van consumenten moeten brengen.

Het feit dat er, naast het creditcard-, portemonnee-, handelsservice- en uitleenformat, ook een spaarrekening is voor cryptofans in de vorm van “crypto.com Earn” is in sommige opzichten een uniek verkoopargument van het platform + token. Via de betaalkaart van crypto.com kan je net zo makkelijk met crypto currencies betalen als met normale fiat. Het feit dat CRO de echte wereld en veel economische sectoren via de creditcard met elkaar verbindt, heeft de token enige aandacht gegeven. Hoewel er enkele vergelijkbare benaderingen zijn voor crypto currencies, is het fomat behoorlijk nieuw gezien de veelheid aan beschikbare munten en tokens. Het is een belangrijke transformatie naar toepasbaarheid in het normale betalingsverkeer buiten de wereld van internet, die veel potentiële gebruikers aantrekt.

Cronos (CRO) kopen met iDeal


Als u zich via ons aanmeldt, hoeft u in de eerste week over de eerst €1000 geen handelskosten te betalen!


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *