Bitvavo wordt partner KNVB

Bitvavo, het grootste crypto handelsplatform van Nederland, gaat een samenwerking aan met de KVNB. Met de samenwerking, die tot 2024 loopt, willen beide partijen de mogelijkheden van digitale valuta voor de voetbalwereld onderzoeken. De KNVB is al een tijd bezig om grote sponsoren aan zich te binden. Naast de ING, Nike, KPN, Albert Heijn en de Nederlandse Loterij is Bitvavo nu de zesde en laatste toppositie in de sponsorstrategie van de KNVB. Wereldwijd stappen steeds meer crypto handelsplatformen in de sponsoring van sport, zoals Crypto.com bij de formule 1, FC Twente ging zaken doen met Floki Inu en de UEFA zelf is ook bezig met het ontwikkeling van verschillende crypto‘s.

Reacties Bitvavo en KNVB

Mede-oprichter en CEO van Bitvavo, Mark Nuvelstijn: “De markt van digitale valuta groeit enorm. Steeds meer mensen kiezen er voor om digitale valuta onderdeel te laten zijn van hun beleggingsportefeuille. Door dit partnerschap maken we Nederland verder bekend met het veilig handelen in digitale valuta. We willen de KNVB en de miljoenen voetballiefhebbers in Nederland helpen de kansen te benutten in de nieuwe digitale economie. Deze samenwerking vergroot onze zichtbaarheid als marktleider in Nederland en past in onze ambitie om het grootste platform te worden van Europa. We zijn trots op het partnerschap met de KNVB en dragen graag bij aan het succes en de innovatiekracht van het Nederlandse voetbal in deze digitale wereld.”

Jean Paul Decossaux, directeur commercie van de KNVB legt uit: “Cryptovaluta is een jong product dat in korte tijd door een groot publiek is omarmd. In deze groeimarkt timmeren nieuwe merken aan de weg waarbij ze veelvuldig sportsponsoring inzetten. Bitvavo is het grootste Nederlandse handelsplatform voor cryptovaluta en een krachtig en betrouwbaar A-merk. In Bitvavo zien we bovendien een ondernemende partij die ons kan ondersteunen met innovatieve technologieën. Dankzij onze partners kunnen wij als voetbalbond verder investeren in het Nederlands voetbal.”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *