Axie Infinity (AXS) kopen met iDeal

De Axie Infinity is een cryptomunt. Het is te vergelijken met bekendere varianten zoals bijvoorbeeld Bitcoin en Ethereum. Met behulp van een game kun je munten kopen maar ook weer verkopen. Wat voor game is het en wat kun je precies met deze coin? We leggen je ook uit waar je de cryptomunt kunt aanschaffen.

Wat is Axie Infinity?

Axie Infinity is een computerspel dat online te spelen is. De bedoeling ervan is dat je een soort van beestjes gaat opvoeden. Je moet ze gaan trainen zodat ze beter worden en vervolgens kun je ze gaan verhandelen maar ook fokken. Met de coins kun je ook land aanschaffen waar de dieren vervolgens kunnen gaan leven. Ook het verhandelen van de dieren gaat met behulp van AXS munten. Er is een hele economie nagebouwd. Er is een soort Marktplaats beschikbaar waar je met andere spelers dieren kunt kopen en verkopen.

Axie Infinity kopen buiten het spel

Klinkt natuurlijk hartstikke leuk maar niet iedereen houd van een potje gamen. Als jij geïnteresseerd bent in de AXS coin kun je deze ook gewoon buiten het spel om kopen. De populariteit van de AXS munt is de laatste tijd flink aan het stijgen maar toch zijn er maar een minimaal aantal brokers waarbij de munt wordt aangeboden. Doordat de coin werkt op de blockchain van Ethereum wordt het wel door vrijwel alle wallets ondersteunt. Daardoor zijn de tokens altijd aan te schaffen met ETH munten. Het kan echter een stuk eenvoudiger want Axie Infinity kun je kopen bij Bitvavo. Een Nederlands investeingsplatform. Het is ook geschikt voor beginners omdat er een klantenservice beschikbaar is die je kan gaan helpen als je met vragen zit. Tevens heb je gewoon te maken met de Nederlandse wetgeving en hoef je geen juridische buitenlandse zaken te leren.


Zelf handelen in Axie Infinity? Dat kan bij Bitvavo, gemakkelijk met iDeal. Als u zich via ons aanmeldt, hoeft u in de eerste week over de eerste €1000 geen handelskosten te betalen!


Axie Infinity voorspellingen

De voorspellingen voor de AXS coin zijn positief gestemd. Volgens experts moeten we niet raar opkijken als de coin een succesverhaal gaat worden. Crypto in combinatie met games is de toekomst en mooi is dat bijvoorbeeld mensen uit ontwikkelingslanden op deze manier ook een extra centje kunnen verdienen. De verwachting is dat het spel steeds meer gespeeld gaat worden waardoor de coin in waarde zal stijgen. Zekerheid is er natuurlijk nooit maar de toekomst van Axie Infinity ziet er goed uit en het investeren in deze munt is zeker iets waar je over na moet denken.

Het team van Axie Infinity

Er zijn vier belangrijke personen verantwoordelijk voor Axie Infinity. Trung Thanh Nguyen is de CEO van het spel dat in 2018 is gestart. De Co-founder is Aleksander Leonard larsen, een voormalig top e-sporter. Zo was hij één van de betere in DOTA 2 en haalde ook nog eens het nationale team van Noorwegen met Warcraft 3. Tu Doan is verantwoordelijk voor het ontwerpen van het spel en Andy Ho stuur het engineer team aan en zorgt voor de technische strategieën binnen de organisatie. Op moment van schrijven werken en gemiddeld 65 mensen aan het spel.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *