Bitvavo wint Public Solution Award bij de Dutch Blockchain Week

Het prijzenseizoen is in volle gang voor Bitvavo en na het winnen van “Best Crypto Broker” en “Meest populaire financiële website”, heeft Bitvavo de “Public Solution Award” gewonnen bij de Dutch Blockchain Awards 2021.

Dutch Blockchain Week

Van maandag 6 tot en met vrijdag 10 december vond de derde editie van de Dutch Blockchain Week 2021 plaats. De Dutch Blockchain Week (DBW) werd georganiseerd door Blockchain Netherlands en de Dutch Blockchain Coalition. Tijdens deze week werden voor de tweede keer op rij in totaal zes blockchain-awards uitgereikt. In vijf categorieën waren kandidaten aangedragen. Er is gekeken naar aansprekende blockchain-voorbeelden onder zakelijke en publieke oplossingen, betekenisvolle toepassingen in het onderwijs, blockchain met sociale impact, ook werd er gekeken naar personen die met blockchain het verschil hebben gemaakt.

Reactie Bitvavo

Bitvavo laat weten erg trots te zijn op de derde prijs alweer in de afgelopen weken:

We zijn dankbaar voor de erkenning van onze inspanningen als de grootste digitale activa beurs in Nederland en als onderdeel van de Nederlandse blockchain-gemeenschap. We bouwen Bitvavo om zoveel mogelijk mensen van dienst te zijn en kennis te laten maken met digitale activa en ons deel te doen om digitale activa te positioneren als een nieuwe activaklasse. Het winnen van de prijs “Best Public Solution” laat ons zien dat we op de goede weg zijn om onze doelen te bereiken.

2021 was een jaar van exponentiële groei bij Bitvavo; het afgelopen jaar hebben we 1 miljoen gebruikers overschreden en ons aanbod van digitale activa verdrievoudigd. We hebben ons ondersteuningsteam opgeschaald om elke vraag tijdig te beantwoorden en hebben veel nieuwe medewerkers aangenomen om onze ontwikkeling als bedrijf te versnellen.

Dat gezegd hebbende, ons beste moet nog komen en 2022 wordt ons meest opwindende jaar tot nu toe. We zullen blijven werken aan ons platform en een nog betere “Public Solution” creëren in 2022.

Andere winnaars

De andere winnaars van de Dutch Blockchain Week waren:

  • Social Impact Award: RTI Blockchain
  • Enterprise Solution Award: LTO Network
  • Impactful Person Award: Madelon Vos
  • Meaningful Education Award: Cryptotakkies
  • BCNL Community Award: Dusk Network

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *