Bitvavo wint website van het jaar verkiezing

Bitvavo heeft de website van het jaar verkiezing gewonnen als populairste website in de categorie financieel. De Website van het Jaar verkiezing is de jaarlijkse online publieksprijs voor de beste en populairste websites in Nederland. Tijdens de verkiezingen van 2021 is er 454.592 keer gestemd. De Website van het Jaar verkiezing wordt objectief en onafhankelijk georganiseerd door Multiscope en Emerce. Dit is de eerste editie van de wedstrijd waarin een bedrijf op het gebied van digitale activa in de financiële categorie is opgenomen. Eerdere winnaars van de prijs populairste website in de categorie fiancieel waren ABN Amro, Regiobank en ASN Bank.

Reactie Bitvavo

Als nieuwe website is Bitvavo natuurlijk heel tevreden met het winnen van deze verkiezing in de categorie financieel. Een eerste reactie van Bitvavo:

Het winnen van deze prijs als vertegenwoordiger van de digitale activa-industrie in de financiële categorie toont onze kracht als industrie en als gemeenschap. We zijn vereerd dat we worden erkend als de meest populaire website in de categorie financiële diensten en we zijn dankbaar voor uw voortdurende steun. Het wordt duidelijk dat we niet zomaar genoegen moeten nemen met acceptatie door de financiële sector; we moeten proberen het te leiden.

Wat betreft de website zelf, we zijn trots op het werk dat ons team heeft gedaan om onze gebruikers een naadloze, schone en intuïtieve ervaring te bieden. Onze ontwerp-, marketing- en productteams hebben onvermoeibaar gewerkt om een ​​uitstekende website te maken die geschikt is voor nieuwe gebruikers en ervaren handelaren. Ons doel was en blijft om een ​​gastvrij platform voor digitale activa te creëren voor heel Europa.

U kunt nu zelf ook crypto currency kopen op Bitvavo

Nu Bitvavo is benoemd tot website van het jaar wilt u natuurlijk zelf ook snel aan de slag! Als u zich via ons aanmeldt, hoeft u in de eerste week over de eerste €1000 geen handelskosten te betalen:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *