Staking bij Bitvavo

Als je eenmaal crypto currencies hebt gekocht via het Bitvavo platform, kan je er voor kiezen die op het platform te laten staan, of te verplaatsen naar een offline wallet. Wat je ook kunt doen, is je crypto currency ‘staken’ bij Bitvavo, waarmee je een soort rente verdient op je geld. Bitvavo biedt verschillende on- en off-chain staking mogelijkheden aan. Met off-chain staking kan je geld verdienen door de crypto currency via Bitvavo ter beschikking te stellen. Met on-chain staking kan je geld verdienen door actief bij te dragen aan het goedkeuren van transacties (lijkt veel op het minen) op een ‘proof-of-stake’-blockchain. Voor deze ‘proof-of-stake’-blockchain staking mogelijkheden moet je wel vaak een minimum aantal hebben van de desbetreffende crypto currency.

Hoe werkt staking bij Bitvavo?

Op Bitvavo kunt u verschillende crypto currencies staken via het Bitvavo stakingprogramma. Bitvavo kan de verschillende crypto currencies voor u staken, maar houd rekening met de volgende punten:

 • U moet de opt-in-functie van de on- en off-chain staking mogelijkheden inschakelen
 • De staking mogelijkheden zijn beschikbaar voor alle onderstaande crypto currencies
 • U zult altijd eigenaar blijven van uw crypto currencies en u kunt altijd uw crypto currencies opnemen

Welke crypto currencies kan ik staken bij Bitvavo?

 • ARK (ARK)
 • Bitcoin (BTC)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Cardano (ADA)
 • Chainlink (LINK)
 • Dai (DAI)
 • Ethereum (ETH)
 • Litecoin (LTC)
 • ICON (ICX)
 • NEO (NEO)
 • Ontology (ONT)
 • Tether (USDT)
 • Tezos (XTZ)
 • Tron (TRX)
 • USD Coin (USDC)
 • VeChain (VET)
 • Waves (WAVES)

Wilt u ook geld verdienen met staking bij Bitvavo? Als u zich via ons aanmeldt, hoeft u in de eerste week over de eerst €1000 geen handelskosten te betalen!


Hoe verdien ik geld met staking bij Bitvavo?

Het hangt er vanaf hoeveel geld u kunt verdienen met staking bij Bitvavo:

 • Ten eerste hangt het af van het staking percentage dat je kunt verdienen op jouw crypto currencies. Per crypto currency zal dit percentage verschillende, en ook over de tijd kan het percentage van een bepaalde crypto currency verschillen
 • Ook belangrijk is de hoeveel uw van de crypto currency op Bitvavo heeft staan. Deze hoeveelheid wordt elke dag gemeten. Om dit vast te stellen kijkt Bitvavo naar de laagste hoeveelheid en waarde van de crypto currency die u wilt staken

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *