Bitvavo genomineerd voor “Website van het jaar”

Bitvavo is genomineerd voor “Website van het jaar” in de financiële categorie. De Website van het Jaar verkiezing is de jaarlijkse online publieksprijs voor de beste en populairste websites in Nederland. Tijdens de verkiezingen van 2020 is er 446.241 keer gestemd. De Website van het Jaar verkiezing wordt objectief en onafhankelijk georganiseerd door Multiscope en Emerce. De stemperiode loopt tot 17 november, dus als je je stem nog wilt uitbrengen moet je snel zijn.

Website van het jaar

Deze wedstrijd heeft een lange traditie in Nederland en wordt al 21 jaar jaarlijks gehouden. De editie van dit jaar is niet alleen speciaal vanwege de nominatie van Bitvavo, maar ook omdat het het eerste jaar is met een website uit de digitale activa-industrie in de financiële categorie. De nominatie van Bitvavo in deze categorie betekent dat onze website zal concurreren met banken, betalingsproviders en traditionele brokers.

Ontwikkeling Bitvavo

In aanmerking komen voor deze prijs in de financiële categorie laat zien hoe ver de digitale activa-industrie is gekomen en hoe de perceptie van digitale activa is verschoven van een nichebelang naar een reguliere investering. Bitvavo heeft het volgende laten weten: We zijn er trots op dat we namens onze sector het voortouw nemen in de richting van de mainstream en we zullen blijven bewijzen dat we tot andere gevestigde financiële instellingen behoren.”

Bitvava heeft veel tijd en moeite gestoken in het creëren van een website-ervaring die de traditionele financiële websites evenaart en wil overtreffen in bruikbaarheid, ontwerp en inhoud. Ze begrijpen het belang van een intuïtieve onboarding-ervaring voor nieuwkomers in digitale activa, en de behoefte aan een ervaring die iedereen begeleidt en in staat stelt om hun financiële potentieel te ontsluiten. De lancering van de nieuwe website eerder in het jaar was succesvol en heeft vast bijgedragen aan het succes

Zelf stemmen

Als je wilt stemment op Bitvavo kan dat hier: https://websitevhjaar.nl/vote/bitvavo-exchange/index.html. Je kan ook eerst onze Bitvavo review lezen, die is hier te vinden: https://www.bitvavonederland.nl/bitvavo-review/

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *