Bekende cryptocurrencies kopen met iDeal bij Bitvavo

Bij de Nederlandse crypto exchange Bitvavo kan je makkelijk meerdere crypto’s kopen met iDeal. Geld storten via iDeal op Bitvavo is erg veilig aangezien Bitvavo een Nederlandse exchange is en ze aangemeld zijn bij de DNB (de Nederlandse centrale bank), gevestigd in Nederland en ze voldoen aan alle KYC-eisen (Know Your Customer) van de Europese Unie. Verder raden wij aan om twee-factor authenticatie aan te zetten, zodat uw gestorte valuta’s nog veiliger zijn. Als u nog meer te weten wilt komen over Bitvavo, kunt u hier onze volledige Bitvavo review lezen: https://www.bitvavonederland.nl/bitvavo-review/

Altcoins kopen met iDeal

Nu we weten dat Bitvavo een veilige Nederlandse exchange is, is het tijd om te kijken welke crypto currencies je allemaal kunt kopen bij Bitvavo. In deze post zullen we ons focussen op zogenaamde Altcoins. Wat is een Altcoin precies? Nou, deze vraag is makkelijk en snel te beantwoorden. Elke cryptocurrency, of token, behalve Bitcoin is een Altcoin. Als u meer wilt weten over het kopen van Bitcoin met Ideal, kunt u dat in onze andere post lezen: https://www.bitvavonederland.nl/bitcoin-kopen-met-ideal-bij-bitvavo/. In deze post zullen we een paar van de bekendste Altcoin die je kunt kopen op Bitvavo onder de loep nemen.

Shiba Inu (SHIB) kopen met iDeal

Misschien wel de bekendste Altcoin van het moment, Shiba Inu, is ook te koop op Bitvavo. Niet lang geleden shockeerde de meme-coin Shiba Inu (SHIB) de hele wereld van cryptocurrencies. De token steeg in een relatief korte tijd met vele honderden procenten en kwam zelf in de top 10 van grootste cryptocurrencies te staan. Shiba Inu is dus een echte meme-coin, De coin is vernoemd naar de Shiba Inu (柴犬), een Japans hondenras afkomstig uit de Chūbu-regio, hetzelfde ras dat wordt afgebeeld in het symbool van Dogecoin. Shiba Inu is ook oorspronkelijk een satirische cryptocurrency gebaseerd op de Doge-meme van verschillende coins. Shiba Inu werd opgericht in augustus 2020 en noemde zichzelf de ‘dogecoin-killer’.

VeChain (VEN) kopen met iDeal

Vechain (VEN) is een cryptocurrency- en blockchainplatform dat zich richt op het IoT, Internet of Things. Met VeChain kunnen fabrikanten producten toewijzen met RFID (radiofrequentie-identificatie) die informatie over de hele toeleveringsketen registreren. RFID-informatie komt snel beschikbaar op de VeChain-blockchain. VeChain is ontworpen om te worden gebruikt in een aantal industrieën, zoals de auto-industrie, de farmacie of de landbouw. Het doel van VeChain is om de supply chain efficiënter, transparanter en kosten-effectiever te maken door gebruik te maken van blockchain-technologieën. Met VeChain kunnen verschillende bedrijven in de toeleveringsketen artikelen door elke fase in realtime volgen en informatie verifiëren. Dit gebeurt via de VeChain Identity Technology (VID) die een fysieke manier biedt om een product te volgen.

Ripple (XRP) kopen met iDeal

Ripple (XRP) is een peer-to-peer-aangedreven cryptocurrency die is ontworpen om naadloos samen te werken met internet om een snelle, directe en veilige manier mogelijk te maken om betalingen via internet te verzenden. Een andere naam is Ripple-transactieprotocol (RTXP) of Ripple-protocol. Het is gebouwd op een gedistribueerd open internetprotocol en zijn eigen valuta genaamd XRP. In het Ripple-protocol voeren gebruikers onderling betalingen uit door cryptografisch ondertekende transacties te gebruiken die zijn uitgedrukt in willekeurige real-world activa (dollars, goud, airmiles, enz.). Daartoe houdt Ripple een grootboek bij waarin schulden worden bijgehouden tussen gebruikers die elkaar vertrouwen. Zo kunnen verschillende mensen elkaar vertrouwen als ze transacties doen op het Ripple platform.


Als u zich via ons aanmeldt, hoeft u in de eerste week over de eerste €1000 geen handelskosten te betalen!


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *