Bitvavo wint “Beste Crypto Broker” Cashcow Award

Bitvavo is uitgeroepen tot de “Beste Crypto Broker” bij de jaarlijkse CashCow-awards tijdens de BeleggersFair 2021. Bitvavo versloeg daarmee Anycoin Direct, Bitcoin Meester, Litebit en eToro.

Cashcow Award

De Cashcow Awards, een initiatief van Cash Magazine, cashcow.nl en beleggersclub Bull Up, werden dit jaar voor de vierde keer uitgereikt. In totaal brachten 7.862 beleggers hun stem uit. Zij kozen welke financiële bedrijven Cashcow Award waardig waren in tien verschillende categorieën. Bitvavo werd erkend als Beste Crypto Broker van 2021.  

ABN AMRO mocht dit jaar maar liefst twee Cashcow Awards mee naar huis nemen: als Beste Broker en als Beste aanbieder duurzame producten. BinckBank, BUX, DEGIRO en IG waren ook genomineerd als ‘beste broker’, terwijl genomineerden ACTIAM, ASN Impact Investors, NN Investment Partners en Triodos Bank de award voor beste aanbieder van duurzame producten aan zich voorbij zagen gaan. Voor het beste Nederlandse cryptofonds streek Icoinic voor het derde jaar op rij met de eer. Andere genomineerden waren Blockchain Traders, Crypto Index, Cyber Capital en Mercury Redstone.

Bitvavo bedankt haar community

In een blogpost heeft Bitvavo haar community bedankt:

“We willen onze gebruikers bedanken die op ons hebben gestemd en het voor ons mogelijk hebben gemaakt om deze prijs te winnen. We stellen uw steun en bevestiging op prijs dat het pad dat we hebben gekozen om digitale activa gemakkelijk en toegankelijk te maken, u inderdaad goed van pas komt. Het winnen van deze prijs is natuurlijk nog maar het begin. Deze prijs heeft onze overtuiging en geloof in de kracht van Bitvavo als gemeenschap alleen maar versterkt. We hebben veel spannende plannen om ons platform in 2022 en daarna verder te ontwikkelen en te verbeteren, en we blijven even ambitieus als altijd.”

Andere winnaars Cashcow awards

Naast Bitvavo zijn er nog andere bedrijven in de prijzen gevallen. Hieronder een overzicht met alle winnaars.

Beste BrokerABN AMRO
Beste aanbieder hefboomproducteneToro
Beste aanbieder duurzame productenABN AMRO
Beste aanbieder beleggingsproducten in vastgoedSynVest
Beste beleggingsexpertMartine Hafkamp
Beste crowdfundplatformGeldvoorelkaar.nl
Beste online vermogensbeheerderNationale-Nederland
Beste aanbieder impactbeleggenACTIAM
Beste Nederlandse cryptofondsIconic
Beste ETF-aanbiederVanEck

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *