Bitvavo voegt 15 nieuwe cryptomunten toe

Uitbreiding mogelijkheden op Bitvavo

De afgelopen maanden heeft Bitvavo weer enkele cryptomunten toegevoegd aan het platform. Enkele van de meest populaire cryptomunten zijn toegevoegd, evenals enkele van de meest spannende DeFi-projecten. Het team van Bitvavo heeft een wishlist gemaakt van de feedback van haar klanten, om daarmee de mogelijkheden binnen Bitvavo te vergroten.

Bitvavo begon in 2021 met 50 cryptomunten op het platform, inmiddels zijn dat er al meer dan 150. Door het continue toevoegen van nieuwe cryptomunten, maken steeds meer gebruikers gebruik van Bitvavo. Zo was Bitvavo vorige week volgens CoinMarketCap de grootste Cardano/EUR-markt qua volume. Ook de Solana/EUR-markt loopt niet ver achter.

De 15 nieuwe cryptomunten

Chroom – CHR
Automaten Netwerk – ATA
BarnBridge – BOND
Streamr – DATA
COTI – COTI
Wijk0x -DNT
Literatuur – LIT
Akropolis – AKRO
SuperFarm – SUPER
DIA – DIA
Maskernetwerk – MASK
LTO-netwerk – LTO
Aavegotchi – GHST
Marlijn Protocol – VIJVER
AdEx – ADX

Wilt u bovenstaande crypto currencies aanschaffen? Als u zich via ons aanmeldt, hoeft u in de eerste week over de eerste €1000 geen handelskosten te betalen!

Bitvavo platform blijft uitbreiden

Bitvavo heeft aangegeven dat het huidige aanbod op het platform nog lang niet het definitieve aanbod is. Er staan veel cryptomunten op de directe roadmap, die het team binnenkort wil gaan toevoegen. Het aanbod wordt echter niet meer op wekelijkste basis uitgebreid, zoals afgelopen zomer het geval was.

Mocht je bepaalde cryptomunten graag op het Bitvavo platform zien, neem dan contact op met Bitvavo. Ze houden hun sociale kanalen altijd in de gaten voor feedback; tweet ze @bitvavocom met items of functies die je graag zou willen zien.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *