Bitcoin kopen met iDeal bij Bitvavo

Bitvavo is een betrouwbare aanbieder van cryptocurrency. De Nederlandse crypto-exchange staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en is gevestigd in Amsterdam. Het is voor de klanten dan ook mogelijk om Bitcoin te kopen met iDeal. Hieronder leggen wij uit hoe dat precies werkt:

Geld storten met iDeal

Nadat een gebruiker een gratis account heeft aangemaakt bij Bitvavo is het mogelijk om geld te storten. Een gebruiker kan euro’s op zijn account storten en deze later inwisselen voor Bitcoin. Het minimale stortingsbedrag bedraagt 1,00 euro en maximaal 10.000 euro. Hogere limieten kan een klant aanvragen bij de klantenservice van Bitvavo. Er zijn diverse betaalsystemen beschikbaar, waaronder iDeal. Het bedrag verschijnt direct op het account en is dan ook gelijk beschikbaar.

Bitcoin kopen met euro’s

Vervolgens kan de gebruiker navigeren naar de dashboard van Bitvavo. Kies de gewenste cryptocurreny en klik op de knop ‘kopen’. Er verschijnt een nieuw scherm. De klant kan een bedrag naar eigen voorkeur invullen, maar dat bedrag moet natuurlijk wel op het account staan. Bevestig de aankoop door nogmaals op ‘kopen’ te klikken. De Bitcoins verschijnen direct in jouw portefeuille. Deze manier van werken is exact hetzelfde als bij de aankoop van andere cryptomunten met iDeal.