Bitcoin kopen met iDeal bij Bitvavo

Bitvavo is een betrouwbare aanbieder van cryptocurrency. De Nederlandse crypto-exchange staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en is gevestigd in Amsterdam. Het is voor de klanten dan ook mogelijk om Bitcoin te kopen met iDeal. Hieronder leggen wij uit hoe dat precies werkt:

Geld storten met iDeal

Nadat een gebruiker een gratis account heeft aangemaakt bij Bitvavo is het mogelijk om geld te storten. Een gebruiker kan euro’s op zijn account storten en deze later inwisselen voor Bitcoin. Het minimale stortingsbedrag bedraagt 1,00 euro en maximaal 10.000 euro. Hogere limieten kan een klant aanvragen bij de klantenservice van Bitvavo. Er zijn diverse betaalsystemen beschikbaar, waaronder iDeal. Het bedrag verschijnt direct op het account en is dan ook gelijk beschikbaar. Om geld te storten, klikt u op tegoed storten op de startpagina van Bitvavo. In het volgende menu kun u dan geld storen via iDeal:

Zoals u ziet, zijn er verschillende manier om geld te storen op Bitvavo. Wij raden iDeal aan, aangezien dit de makkelijkste manier is, en tevens gratis! U moet nu het bedrag kiezen wat u op Bitvavo wilt storten. Vervolgens klikt u op doorgaan en volgt het volgende scherm:

Vervolgens wordt u doorgestuurd naar uw vertrouwde bank omgeving waar u veilig het geld op Bitvavo kunt storten.


Als u zich via ons aanmeldt, hoeft u in de eerste week over de eerste €1000 geen handelskosten te betalen!


Bitcoin kopen met euro’s

Nu u geld heeft gestort op Bitvavo komt de volgende stap: het kopen van Bitcoin! Vervolgens kunt u navigeren naar de dashboard van Bitvavo. Kies de gewenste cryptocurreny en klik op de knop ‘kopen’. Er verschijnt een nieuw scherm. De klant kan een bedrag naar eigen voorkeur invullen, maar dat bedrag moet natuurlijk wel op het account staan. Bevestig de aankoop door nogmaals op ‘kopen’ te klikken. De Bitcoins verschijnen direct in jouw portefeuille. Deze manier van werken is exact hetzelfde als bij de aankoop van andere cryptomunten met iDeal. Dit scherm zou er ongeveer zo uit moeten zien, maar let op! Als u zich aanmeldt via onze website, hoeft u in de eerste week over de eerste €1,000 geen handelskosten te betalen: